+45 20 90 05 11

post@tonnyskranservice.dk

Om TKS

TKS er stiftet i 2003, som et enkeltmandsfirma. I 2006 overtog vi en del af Svend Aage Sørensens vognmandsforretning i forbindelse med et​ generationsskifte, indehaver er Tonny Sørensen.

I 2013 flyttede vi til nyt domicil på Bødkervej 4 i Esbjerg.

TKS drives med afsæt i værdierne kvalitet, fleksibilitet, punktlighed og ordentlighed. For os er en aftale en aftale og vi sætter stor ære i at løse vores opgaver til alles tilfredshed.

Vi tilpasser og udskifter løbende vores vognpark og øvrigt udstyr, så vi kan honorere kundernes ønsker, tilgodese miljø og arbejdsmiljø mv.

Vi støtter op om SPORTEN i Sønderris, om UH-Esbjergs håndbolddrenge, Ribe Esbjerg HH og TEAM Esbjergs liga damer.

Tonny Sørensen er endvidere aktiv i bestyrelsen for vognmandsforeningen.​

Kranservice i højeste kvalitet

​Har du kranopgaver, der skal løses? Så lad os hjælpe dig. Hos Tonnys Kranservice udfører vi opgaver i hele Danmark, og ingen opgaver er hverken for store eller for små. Så tøv endelig ikke med at kontakte os for professionel kranservice.

​Vi har kraner til alle dine opgaver

​Møllevinger, stilladser, containere, tagsten, spær, løft af fjernvarmerør og næsten alle andre kranopgaver udføres med præcision, fleksibilitet og efter aftale - vi står altid til rådighed for at hjælpe med dine kranopgaver. Vores kranservice inkluderer også udstyr til blandt andet præcisionsløft, specialløft over høje bygninger eller ufremkommelige steder med eksempelvis lav loftshøjde eller lidt plads og større installationer.

​Stærkt samarbejde sikrer en stærk kranservice

Vi råder over kraner på 54, 78 og 92, 110 og 165 TM og tilpasser løbende vores udstyr for at kunne yde den bedste kranservice og altid løse kundens behov. Vi har derudover samarbejde med flere andre kranfirmaer, så vi kan løse alle de forskellige typer af opgaver, som vi får. Nedenfor kan du desuden se vores forskellige kraners løftediagrammer.

​Vi har herudover to trucks på hhv. 2,5 og 8 tons.

båd

glas

Kontaktinformationer

Bliv ringet op

Kontakt