Godstransport med kranbil

​Står du med en transportudfordring, så er du kommet til den rette side. Vi i Tonny's Kran Service kan hjælpe dig med en lang række af forskellige transportopgaver, og det eneste du skal gøre er, at ringe og fortælle om din udfordring. Så finder vi sammen frem til den rette løsning, der er den rigtige for dig

Vi løser alle former for transportopgaver

Vi udfører opgaver i hele Danmark og løser også forskellige former for transport i udlandet. Vores vognpark udvikles løbende, så vi kan løse de opgaver kunderne efterspørger, og vi råder i dag over 6 vognsæt.

Herudover arbejder vi sammen med flere andre vognmænd, så ingen opgaver er hverken for store eller små. Vi klarer både fragt af eksempelvis vindmøller, byggematerialer, containere og andre typer af specialtransport.

Tag kontakt til os

Sidder du med spørgsmål, eller kunne du bare godt tænke dig en god snak om et projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ønsker du at vi skal hjælpe dig med vores kranservice, så ring til os på telefon 20 90 05 11 eller skriv til post@tonnyskranservice.dk, så giver vi lyd så hurtigt vi kan.

Kvalitet, fleksibilitet, punktlighed og ordentlighed er kernen i vores forretning. For os er en aftale en aftale, og vi sætter stor ære i at løse vores opgaver og yde kranservice til alles tilfredshed.

Kontaktinformationer

Bliv ringet op

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Kontakt